Web en contstrucció

No Comments

Estam treballant per millorar la nostra web. Aviat tornarà a estar operativa. Mentre, podeu localitzar-nos a Facebook o contactar amb nosaltres a info@centredau.net, al 971512284 o venir a visitar-nos a C/Guillem Terrassa Pol, 2. Binissalem.

Al Centre Psicopedagògic DAU tu ets el protagonista. Disposam de tot tipus de serveis educatius i psicològics per aconseguir que el teu desenvolupament a nivell personal, acadèmic i/o professional assoleixi un objectiu final: que siguis feliç i tenguis èxit en allò que et proposis. Per aconseguir-ho, Centre DAU ofereix tota una gamma de serveis dirigits a tota la família. Entre els nostres serveis principals, trobaràs suport educatiu, orientació, psicologia infanto-juvenil i familiar, logopèdia i idiomes.

Quan el protagonista és un infant, treballam amb el seu context d’influència: la família, l’escola i el temps d’oci.

L’equip DAU està format per un grup interdisciplinar de professionals que treballen coordinadament per oferir un servei global i de qualitat:

  • Patricia Santmarti, pedagoga.
  • Raquel Vergé, logopeda i mestra d’educació especial.
  • Aina Vidal, professora de llengües estrangeres.
  • Adela Roque, psicòloga.

Si en aquesta web no trobes tota la informació que necessites, no dubtis a escriure’ns a info@centredau.neto a passar pel nostre local. També pots consultar informació actualitzada en el nostre facebook.

Categories: INICI

Leave a Reply